Онлайн-тренінг КОМПОНЕНТИ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ОПЕРАЦІЙНИМИ РИЗИКАМИ

З 5 листопада по 2 грудня ми успішно провели онлайн-тренінг, розроблений для ознайомлення учасників з найкращими міжнародними практиками з управління операційним ризиком, який ми організували спільно зі Sparkassenstiftung für Internationale Kooperation. 

Тренінг ‘КОМПОНЕНТИ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ОПЕРАЦІЙНИМИ РИЗИКАМИ’ - це другий модуль програми «Практичні підходи до управління операційним ризиком з урахуванням міжнародних стандартів», який ми розпочали взимку з аудиторного тренінгу. 

Інструктором програми виступив лектор “Master of Finance“ у Франкфуртській школі фінансів та менеджменту, Модуль “Ризик- менеджмент“ Mr. Stephan Hartenstein, директор компанії NomoRisk GmbH, консалтингової компанії, яка спеціалізується на розробці та впровадженні систем корпоративного управління, ризик-менеджменту та комплаєнс (в т.ч. AML) та рішень інформаційної безпеки. Має більше 15 років досвіду у напрямках ризик-менеджменту та корпоративного управління у великих банках та фінансових компаніях. 

Курс складався з п’яти модулів, що розкривають різні аспекти управління операційним ризиком:

  1. Ризик комплаєнс та ризик шахрайства
  2. Інформаційна безпека та безперервність діяльності
  3. Модельний ризик, ризик третьої сторони (аутсорсингу) та затвердження нових ризиків
  4. Ризик-апетит, ліміти, кількісна оцінка та стрес-тестування
  5. Культура ризиків та управління ризиками

Більше 30 фахівців з різних банків України взяли участь у тренінгу та відзначили у своїх відгуках актуальність тематики курсу, чудову можливість ознайомитися з процедурами міжнародної практики та політики, значний досвід інструктора у напрямках ризик-менеджменту.

Якщо Ви не мали змогу приєднатися до навчання, але вам цікаві теми даного курсу,  ви можете придбати доступ до відеозаписів модулів та навчальних матеріалів! З питань придбання відеозаписів звертайтесь до менеджерів Центру

 

Маєте побажання щодо наступних тем для семінарів чи інші пропозиції, розкажіть нам:

тел: (044) 501-79-18, (044) 253-07-02, (093) 256-16-05, (097) 411-64-40,

та e-mail center@nctbpu.org.ua