Онлайн формат Програми підготовки до кваліфікаційного іспиту АССА (DipIFR)

Карантин – не відмовка для навчання! Особливо не варто зупинятися на шляху до отримання Диплому з Міжнародної Фінансової Звітності ACCA (DipIFR). 

Учасники нашого курсу з підготовки до іспиту на отримання Диплому також не втрачають час дарма! Узгодивши зручний для всіх час та формат навчання вже в цю суботу відновили підготовку та успішно провели онлайн заняття! Онлайн формат не поступається ефективністю перед очними зустрічами та дає чудову можливість кожному з учасників брати активну участь у роботі, виконувати розрахунки, практичні завдання та вільно обговорювати всі нюанси та питання, що виникають під час розгляду теми. 

Цей вдалий досвід підтверджує наш намір в майбутньому проводити курс онлайн, що надасть можливість взяти участь у програмі підготовці фахівцям з будь-якого міста України!  

Тож, рухаємось до мети, адже карантин карантином, а іспит вже скоро! 

Нагадаємо, що в нашому Центрі спеціально для професіоналів в області фінансів та бухгалтерського обліку проводиться Програма підготовки до кваліфікаційного іспиту АССА (DipIFR), яка розпочалася 15 лютого та передбачає щотижневі інтенсивні заняття та практику, направлені на підготовку до успішного складання іспиту. Інструктор Програми Олена Сухенко, АССА DipIFR (Rus.), САР / СІРА, GARP, CLPP, з 2005 року займається проведенням тренінгів в області обліку згідно з МСФЗ, а також з питань переходу на МСФЗ і трансформації фінансової звітності, в тому числі тренінги по підготовці до складання кваліфікаційних іспитів на отримання міжнародних сертифікатів за МСФЗ. Слід зауважити, що серед слухачів, що навчаються в групах під керівництвом пані Олени, спостерігається високий відсоток успішного складання  кваліфікаційних іспитів АССА та СIPA. 

Ми раді, що маємо можливість продовжувати роботу та сприяти проведенню якісного навчання для наших учасників!