ПРОГРАМА ПІДГОТОВКИ ІТ-АУДИТОРІВ ДО СЕРТИФІКАЦІЇ CISA©

Стрімкі та динамічні зміни і трансформації у галузі інформаційних технологій спонукають фахівців у сфері ІТ до постійного професійного розвитку, навчання та обміну досвідом, а цифровізація процесів визначає потребу аудиторів у знаннях з ІТ.

Наш Центр розпочинає співпрацю з ISACA Kyiv, відділенням глобальної асоціації ISACA, яка обслуговує понад 145 000 членів у понад 188 країнах світу. ISACA постійно вирішує технологічні проблеми, висвітлюючи основні новини та поточні події, що впливають на ІБ/ІТ-спільноту, а також досліджуючи і розробляючи загальновизнані рішення, найкращі практики та основи, спираючись на колективні знання та досвід спільноти ISACA у всьому світі.

В поточному році у рамках співпраці буде реалізована Програма підготовки ІТ-аудиторів до Сертифікації CISA©.

CISA© (Certified Information Systems Auditor) - це незалежна і найпотужніша сертифікація, що пропонується для ІТ-аудиторів. Сертифікація CISA - це програма, акредитована ANSI, прийнята та визнана на загальнодержавному рівні у всьому світі. Зокрема, CISA включена в перелік сертифікацій, які підтверджують релевантну компетенцію для незалежної оцінки контролів SWIFT CSP та незалежної оцінки якості внутрішнього аудиту за IPPF.

Навчальна програма охоплює теоретичні та практичні навички ІТ-аудиту:

  • роль аудиту ІТ у системах внутрішнього контролю та управління безпекою ІТ;
  • підхід до планування та виконання аудиторських завдань;
  • навички опису ІТ-контролю та реагування на ІТ-ризики.

Навчання проводиться акредитованими тренерами CISA©.

Дізнайтеся деталі Програми, результати та методику реалізації навчання тут: https://bit.ly/3qx8513

Тренером програми виступить Анастасія Конопльова, CISA, CRISK, CDPSE, директор ТОВ «ЮЕЙДЖИ» (безперервна діяльність з 1999), Президент Київського відділення ISACA 2018-2020, магістр економіки (економічна кібернетика), досвід аудиту та консультування з 2005: впровадження та контроль систем управління інформаційною безпекою, планів безперервної діяльності, аудит інформаційних систем, консультаційні проекти з автоматизації процесів, електронного документообігу та архівації, впровадження систем управління операційними ризиками, аудит фінансової звітності, капіталу, кредитних ризиків.

Після успішного завершення навчання ви отримаєте сертифікати про закінчення курсу (40 CPD) від ISACA Kyiv.

 

Для отримання детальної інформації про умови участі у програмі та реєстрацію пишіть на нашу електронну адресу center@nctbpu.org.ua