Перший Щорічний Форум для комплаенс-офіцерів ‘Практичний досвід впровадження політик та процедур в діяльність банків’ в м.Одеса

22 – 24 вересня в Одесі відбудеться Перший Щорічний Форум для комплаенс-офіцерів ‘ПРАКТИЧНИЙ ДОСВІД ВПРОВАДЖЕННЯ ПОЛІТИК ТА ПРОЦЕДУР В ДІЯЛЬНІСТЬ БАНКІВ’ за підтримки ПАТ «МТБ БАНК».

Трирічний успішний досвід проведення конференцій з питань фінансового моніторингу дає нам підставу розширити свою діяльність в цій сфері, а саме започаткувати новий проект – щорічні форуми для комплаєнс-офіцерів. 

Сподіваємось, що вони також отримають схвальні відгуки і найвищі оцінки від учасників, як і наші щорічні конференції з питань фінансового моніторингу! 

Програма першого Форуму присвячена обговоренню результатів трирічної роботи по впровадженню політик та процедур за вимогами 64 Постанови НБУ в банках та банківських групах. 

Автором програми та однією з ведучих модераторів Форуму стала CCO, Директор Департаменту комплаєнс АТ «Кредобанк» ХРИСТИНА БРУХАЛЬ.

Також модераторами та доповідачами виступлять:

ВОЛОДИМИР ГАВЛИЦЬКИЙ, ССО, Директор Департаменту комплаєнс, член Правління АБ «Південний»

ЛЮБОВ ЛИТОВЧАК, ССО, Директор Департаменту комплаєнс-контролю АТ «Піреус Банк МКБ»

ЯРОСЛАВ ОМЕЛЬЧУК, ССО, Начальник Служби комплаєнс, АТ «ТАСКОМБАНК» (TAS Group)

ТАРАС ЗАРІВНЯК, Заступник директора департаменту комплаєнс – Начальник управління менеджменту фінансових злочинів АТ «Райффайзен Банк»

 

Ми щойно заявили про старт реєстрації на участь у Форумі і вже отримали багато заявок на участь, приєднуйтесь і ви - будемо формувати нові традиції разом!

Деталі програми форуму та реєстрація учасників тут: https://bit.ly/3xGHiRG

Список доповідачів буде доповнюватись, тож слідкуйте за оновленнями!

А якщо ви хочете виступити спікером чи модератором по якомусь питанню, звертайтесь до нас, щоб дізнатись умови. Ваш досвід буде цікавим та корисним!

 

Всі ваші запити, побажання та пропозиції щодо програми надсилайте на наш e-mail:  center@nctbpu.org.ua 

Для отримання детальної інформації про умови участі у конференції та реєстрації звертайтесь до менеджерів Центру за телефонами: (044) 253-07-02, (044) 253-04-57, (093) 256-16-05, (097) 411-64-40, (067) 844-97-44, (067) 235-09-23,

або пишіть на нашу електронну адресу: center@nctbpu.org.ua