Центр розпочинає співпрацю з PECB Ukraine

Друзі і колеги!

Ми прагнемо забезпечити найкращі можливості для професійного розвитку працівників фінансових установ, тож наш Центр розпочинає співпрацю з PECB Ukraine, адже фахівці, які проходять навчання і сертифікацію PECB отримують визнання на внутрішньому і зарубіжних ринках.

PECB Ukraine є офіційним представником в Україні сертифікаційного органу PECB Group Inc. (Professional Evaluation and Certification Board) - світового лідера в області навчання і сертифікації персоналу, сертифікації систем корпоративного управління і продуктів відповідно до вимог міжнародних стандартів, включаючи ISO 9001, ISO 14001, ISO / IEC 20000, ISO / IEC 27001, ISO / IEC 27005, ISO 22301, ISO 26000, ISO 22000, OHSAS 18001, ISO 28000, ISO 50001, Certified Lead Forensics Examiner, Certified Lead SCADA Security Professional і інших.

Співпраця з PECB Ukraine надає розширені можливості для професійного розвитку в областях впровадження, застосування та аудиту міжнародних стандартів серії ISO.

Важливим завданням PECB Ukraine є реалізація найбільш професійної і впізнаваної сертифікації, що включає три неодмінних процеси - тренінг, іспит і сертифікацію.

Ми розпочинаємо нашу співпрацю з інтенсивного п’ятиденного курсу «СЕРТИФІКОВАНИЙ ПРОВІДНИЙ АУДИТОР ISO 27001», що відбудеться з 22 по 25 червня поточного року. Програма курсу спеціально розроблена для отримання учасниками необхідного досвіду для аудиту системи управління інформаційною безпекою (СУІБ) і управління командою аудиторів, з використанням загальновизнаних принципів, процедур і методів аудиту. Програма буде розмішена на нашому сайті найближчим часом.

  

Для отримання детальної інформації про умови участі у курсі та реєстрацію пишіть на нашу електронну адресу center@nctbpu.org.ua